Borongós nyári nap

2010.07.26. 13:51

Hosszú hétvégét tartottam, ezért nem került fel új ajánlás, viszont sok sok új és meglepően jó filmmel bővítettem ismeret-táramat. Muszály lesz elosztanom, nem akarok mindent egy napba sűríteni, de nehéz lesz visszafognom a késztetést! :)

 

Először pár újdonság!

Flipped - Kis retró, kis nosztalgia és nem csak a fantasztikus zenék miatt. Mindenki időutazására idulhat saját gyerekkora, első szerelme idejeére. Nyárra való kedves kis történet, a "szomszéd lányról" és a "szomszéd srácról" 7 éves koruktól 13 éves korukig. Rob Reiner (Egy becsületbeli ügy, A szerelem hullámhosszán, A bakancslista) egészen különösen elegyíti a drámát és a humort. Engem a My Girl 2-re emlékeztet. Wendelin Van Draanen azonos című regénye alapján készült.

Műfaj: dráma, romantikus, vígjáték   Hazai bemutató: - (USA: 08.06)

 

Twelve -Joel Schumacher következő filmjéről van szó. A Gossip Girl-ből ismert Chace Crawford new york-i drogdílert játszik, aki a gazdag kölykök világába is bejáratos. A pénzen, balhékon kívül nem érdekli semmi, míg nem unokatestvérét megölik, legjobb barátja pedig börtönbe kerül. Ekkor ráébred döntenie kell: változtat életén vagy rá is ez a sors vár. Nem fűzök hozzá nagy reményeket. Remélem megcáfol.

Műfaj: dráma, thriller              Hazai bemutató: - (USA: 08.06.)

 


True Blood 3.évad félidő: 

 Totál letaglózott a trailer, bár ez True Blood esetében nem ritka. Viszont eddig többé-kevéssbé rá lehetett fogni, hogy ha nagy vonalakban is, de követi a könyvet. Na mármost amit most összeraktak az nagyon más. Ennek ellenére kíváncsian várom mi lesz belőle. Ritkán fognak mellé, ebben bízom most is!

Műfaj: dráma, fantasy          Hazai bemutató: 07.31. (HBO)

 

És akkor jöjjön két régebbi film:

 500 nap nyár/500 day's of Summer - Ez bizony egy szerelmi történet, vagy talán helyesebb ha azt mondom, egy történet a szerelemről. Az egyoldalú, rajongva szeretésről. A film hangulata kettős: a visszaemlékezés boldog és borús napjai. Tom és Summer teljesen ellentétesen gondolkoznak a szerelemről: Tom hiszi, hogy létezik az örökre szóló igaz szerelem, míg Summer meg van róla győződve, hogy szerelem sincs nem hogy örökre szóló. A film,Tom Summer iránt érzett szerelmének 500 napját meséli el.

Amerikai bemutató: 09.07.17.

 

 Könnyed erkölcsök/Easy Virtue - Ajánlom mindenkinek, aki vevő egy kis szalon hangulatra. Ez a film egy sziporkázó, ízig-vérig angol tragi-komédia! A történetről: egy nemesi angol család egy szem fia feleségül vesz, egy amerikai autóversenyző lányt, akiről kiderül, hogy ráadásul már volt férjnél. A lány próbál beilleszkedni, de a család összefog elnne, mert nem helyeslik az ifjú John választását. Megannyi ellentmondás, vicces helyzetek, angolos ármánykodás, remek zenék, parádés szereposztás!

Amerikai bemutató: 09.05.22.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buborka.blog.hu/api/trackback/id/tr782177193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása