Akció mozik mára

2010.07.21. 18:48

Trailer nélkül csak emlékeztetőbe: holnap kerül a hazai mozikba az Eredet! Amerikában egy hete játszák és nagyon jók a tetszési mutatók, már ez is bizakodásra ad okot.

 

The Debt - Az adósság című film, decemberben kerül a hazai mozikba. Egyszerre két idősíkon mozog a történet, harminc éves csúszással. Három egykori Moszad ügynök harminc évvel ezelőtt, egy titkos, izraeli akció során el akarta fogni és bíróság elé állítani, az ismert háborús bűnöst, Birkenau katonaorvosát. Az akció az orvos halálával végződött, legalábbis harminc évvel későbbig ebben a hitben élnek, amikor is az orvos felbukkan.

Műfaj: thriller, dráma         Hazai bemutató:  12.02.

 

The Salt - A Salt ügynök című filmben Jolie kisasszony újabb "akciózását" láthatjuk. A forgatókönyvet eredetileg férfi főszereplőre írták, és miután Jolie mellett döntöttek, sem sokat változtattak rajta, úgyhogy elmondásuk szerint ebben a filmben Jolie nőiessége nem kap olyan nagy hangsúlyt, mint az eddigiekben. Evelyn A. Salt a CIA alkalmazottja, azonban egy kihallgatás során, egy orosz disszidens azt állítja Salt egy alvó ügynök, egy orosz kém, aki csak igazi munkaadói utasítására vár, hogy akcióba lépjen.

Műfaj: akció, thriller      Hazai bemutató:  8.12.

 

Machete - Machete egy jól képzett ex-ügynök, aki fejvadásznak áll miután kiábrándul a rendszerből. Egy korrupt szenátor meggyilkolására bérlik fel, ám menet közben kiderül, csapdába csalták és valaki rá is vadászik. A szereposztás parádés! Eddig itthon nem nagyon kapott hírverést, de szerintem érdemes lesz megnézni azoknak, akik egy jó krimire vágynak.

Műfaj: akció, krimi           Hazai bemutató: 9.02.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buborka.blog.hu/api/trackback/id/tr802166793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása