Vannak olyan napok, amikor úgy érzem semmi más nincs ami örömet szerez, csak az, hogy elmerülök a filmek világában. Ez a mai is ilyen.

Tovább finomítom az ötletet. Arra gondoltam, hogy ezentúl minden alkalommal fogok ajánlani egy már bemutatott filmet is azok közül amiket láttam és valamiért érdekesnek vagy kifejezetten jónak találtam. Hiszen nagyon sok olyan film van, ami nálunk nem kerül/került moziba és nagy veszteség lenne kihagyni. Ezért próbálok minél többrétűen segíteni választani.

 

The Last Airbender - Az utolsó léghajlítóval kíván M. Night Shyamalan újra a nézők kegyeibe férkőzni, mivel két utolsó filmje, Az esemény és a Lány a vízben nem aratott osztatlan sikert. Reméljük ezzel a filmmel ismét megcsillantja a Hatodik érzék, a Jelek és a Sebezhetetlen című filmekkel már bizonyított tehetségét, kiválóságát. 

 

 Műfaj: fantasy, háborús, kaland  Hazai bemutató: 07.29.

 

Charlie St. Could - Végre Zac Efron is kilép a zenés-nyálas szirup filmek világából. Bár nem megy túl messzire, hisz ebben a filmben is lesz romantikus szál, viszont kemény dráma is, amivel kicsit tágíthatja a róla eddig kialakult képet. Az előzetest elnézve elég jól megbírkózik a feladattal. A film képi világa gyönyörű.

 Műfaj: dráma      Hazai bemutató: 09.02.

 

Life As We know it - Katherine Heigl-nek nagyon jól állnak a romantikus vígjátékok, mint azt már A csúf igazságban is bizonyította. Mikor először botlottam ebbe a trailerbe, engem rögtön meghódított, ezért nagyon várom a bemutatót. A történetről: Holly Berenson és Eric Messer hadilábon állnak egymással. Egy közös van bennük kersztlányuk, Sophie. Egy tragikus balesetben Sophie mindkét szülőjét elvszti, így Hollyra és Ericre vár a feladat, hogy felneveljék és mindent megadjanak a pici lánynak. Közös élet, közös fedél és megannyi vicces helyzet.

 Műfaj: vígjáték     Hazai bemutató: -

 

Takers - Amerikában augusztus 20-án kerül a mozikba, csak remélem, hogy valamilyen formába hozzánk is eljut! Sok eredetiség ugyan nem rejlik benne, ennek ellenére egy izgalmas kriminek ígérkezik. Egy profi bankrablóbanda garázdálkodik szabadon Los Angelesben és a hatóságok tehetetlenek az akcióikkal szemben. Utolsó nagy dobásukra készülnek, ami ugyan olyan simának ígérkezik, mint a korábbiak, azonban a kitartó nyomozó Jack Welles megnehezíti a dolgukat.

 Műfaj: akció, krimi        Hazai bemutató: -

 

Step up 3-D - Sokan gondolhatják úgy hogy teljesen egyértelmű miért készült el a Step up 3. része is: minél több pénzt zsebeljenek be, egy újabb 3D-s mozival. Persze, ha nem lenne rá kereslet, nem is költenének a gyártásra. Az első és a második részt is szerettem, bár sok közük nem volt egymáshoz, és ez nem lesz máshogy a harmadik rész esetében sem. Ettől függetlenül ezt is meg fogom nézni, mert szeretem a zenés, jól koreografált, bandázós filmeket is.

Műfaj: zenés, romantikus, dráma    Hazai bemutató: 08.26.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buborka.blog.hu/api/trackback/id/tr372168990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása